Pachetele pufoase cu magiun

de laylalala in Prajituri, 22 Apr 2010 | 4181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • 2-3 linguri magiun de prune amestecat cu putina scortisoara
  • 200 gr zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele pufoase cu magiun:

Se incaleste cuptorul la 200ᵒC.
Se ruleaza aluatul si se taie in dreptunghiuri.Pe o parte a fiecarui dreptunghi se pune cate 1-2 lingurite magiun de prune.Se inchid dretunghiurile la jumatate.Sau se pot taie din aluat cercuri, in centrul acestora se pune magiun, apoi se inchid si se apasa marginile cu degetul.
Se dau pachetelele obtinute la cuptor pentru 20-30 minute, pana se umfla si devin crocante.Cat sunt calde se dau prin zahar pudra.Se lasa sa se raceasca apoi se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele pufoase cu magiun" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini-tarte din foietaj cu nectarine